SPONSORERET indhold
Nuddelsalat med kongekrabbe
Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl
Foto: Andreas Wiking og Getty Images
4
Ingredienser
200 g nudler
300 g skrællede gulerødder
1 agurk
2 røde chilier uden kerner
1 bdt. forårsløg
75 g sød chilisauce
1 spsk mørk sesamolie
1 spsk limesaft
1 spsk fish sauce
1 pk.(ca. 400 g) snowcrabs/kongekrabbe
frisk mynte.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:402 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:18 %
-
Kulhydrat:65 %
Sådan gør du
Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.
Snit gulerødder og agurk i tynde stave eller brug en tyndskræller til at lave tynde strimler. Snit chili og forårsløg.
Rør chilisauce sammen med sesamolie, limesaft og fish sauce og bland med nudler og grøntsager.
Klip de optøede kongekrabber og pil forsigtigt kødet ud. Skær det i mindre stykker og bland det i salaten sammen med plukkede mynteblade.