Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på nuddelsalat med kongekrabbe
Foto: Andreas Wiking og Getty Images Nuddelsalat med kongekrabbe

Opskrift på nuddelsalat med kongekrabbe

Nuddelsalat med kongekrabbe

4
Print

200 g nudler
300 g skrællede gulerødder
1 agurk
2 røde chilier uden kerner
1 bdt. forårsløg
75 g sød chilisauce
1 spsk mørk sesamolie
1 spsk limesaft
1 spsk fish sauce
1 pk.(ca. 400 g) snowcrabs/kongekrabbe
frisk mynte.

Energi pr. person:
402 Kcal
Fedt:
17 %
Protein:
18 %
Kulhydrant:
65 %

Sådan gør du

Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.
Snit gulerødder og agurk i tynde stave eller brug en tyndskræller til at lave tynde strimler. Snit chili og forårsløg.
Rør chilisauce sammen med sesamolie, limesaft og fish sauce og bland med nudler og grøntsager.
Klip de optøede kongekrabber og pil forsigtigt kødet ud. Skær det i mindre stykker og bland det i salaten sammen med plukkede mynteblade.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nudler, Krabbe, Skaldyrssalat, Sunde salater, Hovedret og Frokost