Opskrift på nuddelsalat med kongekrabbe
SPONSORERET indhold

Nuddelsalat med kongekrabbe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl Foto: Andreas Wiking og Getty Images
27. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g nudler
300 g skrællede gulerødder
1 agurk
2 røde chilier uden kerner
1 bdt. forårsløg
75 g sød chilisauce
1 spsk mørk sesamolie
1 spsk limesaft
1 spsk fish sauce
1 pk.(ca. 400 g) snowcrabs/kongekrabbe
frisk mynte.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    402 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    65 %

Sådan gør du

Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.
Snit gulerødder og agurk i tynde stave eller brug en tyndskræller til at lave tynde strimler. Snit chili og forårsløg.
Rør chilisauce sammen med sesamolie, limesaft og fish sauce og bland med nudler og grøntsager.
Klip de optøede kongekrabber og pil forsigtigt kødet ud. Skær det i mindre stykker og bland det i salaten sammen med plukkede mynteblade.