Nudelsuppe med fisk

Nudelsuppe med fisk - opskrift fra Hjemmet

Nudelsuppe med fisk

Nudelsuppe og fisk smager vidunderligt sammen. Denne opskrift indeholder desuden citrongræs og ingefær der giver retten et ekstra pift.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 10 min.
300 g frisk eller frossen fisk uden ben
3/4 l fiskebouillon
1 chili (fintsnittet)
1 fed hvidløg (fintsnittet)
1 stk. citrongræs (fintsnittet)
1 tsk ingefær (finthakket)
75 g nudler
100 g sukkerærter (fintsnittede)
100 g cherrytomater (i halve)
2 forårsløg (fintsnittede)
soja

  1. Giv bouillonen et opkog og tilsæt chili, hvidløg, citrongræs og ingefær. Lad det koge 5 min. Tilsæt nudler og kog 2 min. mere.
  2. Skær fisken i mundrette stykker og læg dem i suppen sammen med sukkerærter og tomater. Giv det et opkog, tilsæt forårsløg og smag til med soja. Server straks.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Kinesisk mad og Forret