Nudelsuppe med fisk
SPONSORERET indhold

Nudelsuppe med fisk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nudelsuppe og fisk smager vidunderligt sammen. Denne opskrift indeholder desuden citrongræs og ingefær der giver retten et ekstra pift.

20. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 10 min.
300 g frisk eller frossen fisk uden ben
3/4 l fiskebouillon
1 chili (fintsnittet)
1 fed hvidløg (fintsnittet)
1 stk. citrongræs (fintsnittet)
1 tsk ingefær (finthakket)
75 g nudler
100 g sukkerærter (fintsnittede)
100 g cherrytomater (i halve)
2 forårsløg (fintsnittede)
soja

  1. Giv bouillonen et opkog og tilsæt chili, hvidløg, citrongræs og ingefær. Lad det koge 5 min. Tilsæt nudler og kog 2 min. mere.
  2. Skær fisken i mundrette stykker og læg dem i suppen sammen med sukkerærter og tomater. Giv det et opkog, tilsæt forårsløg og smag til med soja. Server straks.