Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Nudler med kål og hakket kød
Foto: Betina Hastoft

Nudler med kål og hakket kød - opskrift fra Hendes Verden

Nudler med kål og hakket kød

En nem opskrift med kål

4 personer
Print

250 g hvidkål
2 porrer
4 gulerødder
2 persillerødder
500 g hakket kød, f.eks. kylling,
svin, okse, maks. 10 %
fedt
1 spsk. karry
4 dl bouillon
1 dl sojasauce
2 fed hvidløg
2 spsk. fintreven ingefærknold
2 spsk. lime- eller citronsaft
salt, peber
250 g ægnudler
Pynt:
evt. persille

  1. Snit kålen i fine strimler. Rens porrerne grundigt, og skær dem i skiver. Skær gulerod og persillerødder i tern.
  2. Svits det hakkede kød, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det kort med. Tilsæt bouillon, sojasauce, hvidløg, ingefær og limesaft. Kog retten op, og lad den småkoge ca. 15 min. under låg.
  3. Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med 2-3 min. Smag til med salt og peber. Ved servering kan du evt. pynte med persille.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Nudler, Kål og Hovedret