Nudler med kål og hakket kød
SPONSORERET indhold

Nudler med kål og hakket kød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem opskrift med kål

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
02. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

250 g hvidkål
2 porrer
4 gulerødder
2 persillerødder
500 g hakket kød, f.eks. kylling,
svin, okse, maks. 10 %
fedt
1 spsk. karry
4 dl bouillon
1 dl sojasauce
2 fed hvidløg
2 spsk. fintreven ingefærknold
2 spsk. lime- eller citronsaft
salt, peber
250 g ægnudler
Pynt:
evt. persille

  1. Snit kålen i fine strimler. Rens porrerne grundigt, og skær dem i skiver. Skær gulerod og persillerødder i tern.
  2. Svits det hakkede kød, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det kort med. Tilsæt bouillon, sojasauce, hvidløg, ingefær og limesaft. Kog retten op, og lad den småkoge ca. 15 min. under låg.
  3. Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med 2-3 min. Smag til med salt og peber. Ved servering kan du evt. pynte med persille.