Oksefiletstrimler med cherrytomater og rucola
Den nemmeste og hurtigste hovedret, jeg kender. Jo bedre og tyndere skåret kød man bruger, jo lækrere. Peperoncino er prikken over i'et.
Ingredienser
600 g tynde strimler af mørt oksekød
olivenolie
salt
2 fed hvidløg
peperoncino (enten 2 hele, små tørrede chili eller en knivspids knust)
evt peber
½ glas hvidvin
ca. 15 små cherrytomater
en håndfuld rucola
Sådan gør du
Svits oksekødet i en sauterpande i varm olie tilsat hvidløg og peperoncini. Drys salt og evt. peber på, og lad det stege videre i nogle minutter.
Tilsæt hvidvin, og lad den fordampe delvist. Skær tomaterne i både, og kom dem på panden sammen med kødet.
Lad retten simre i 5 minutter, mens du hakker rucolaen groft. Tag panden af blusset, og vend forsigtigt den hakkede rucola i. Servér straks.
PRØV OGSÅ: Pasta med tomat-chili-sauce og bacon