Oksefiletstrimler med cherrytomater og rucola

Foto: Line Thit Klein Oksefiletstrimler med cherrytomater og rucola

Oksefiletstrimler

Oksefiletstrimler med cherrytomater og rucola

Den nemmeste og hurtigste hovedret, jeg kender. Jo bedre og tyndere skåret kød man bruger, jo lækrere. Peperoncino er prikken over i'et.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

600 g tynde strimler af mørt oksekød
olivenolie
salt
2 fed hvidløg
peperoncino (enten 2 hele, små tørrede chili eller en knivspids knust)
evt peber
½ glas hvidvin
ca. 15 små cherrytomater
en håndfuld rucola

Sådan gør du

Svits oksekødet i en sauterpande i varm olie tilsat hvidløg og peperoncini. Drys salt og evt. peber på, og lad det stege videre i nogle minutter.

Tilsæt hvidvin, og lad den fordampe delvist. Skær tomaterne i både, og kom dem på panden sammen med kødet.

Lad retten simre i 5 minutter, mens du hakker rucolaen groft. Tag panden af blusset, og vend forsigtigt den hakkede rucola i. Servér straks.

PRØV OGSÅ: Pasta med tomat-chili-sauce og bacon

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!