Oksegryde med grove grønsager og karry
SPONSORERET indhold

Oksegryde med grove grønsager og karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
15. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 30 min.
Stege/kogetid: ca. 1 time
Ingredienser:
750 g oksekød i tern (f.eks. tykkam eller bov)
1 spsk smør
2 spsk olivenolie
2 løg (hakkede)
ca. 1½ spsk stærk karry
salt og friskkværnet peber
¾ l vand (eller bouillon)
1 kg grove grønsager (f.eks. pastinak og gulerod, mindre stykker)
evt. jævning
Tilbehør:
groft brød
evt. bredbladet persille

  1. Brun kødet i en varm stegegryde i gyldent smør og olie. Tilsæt løgene og lad dem stege med i ca. 5 min., til de er klare.
  2. Krydr med karry, salt og peber og tilsæt vand eller bouillon. Lad retten simre ved svagt blus i ca. 45 min.
  3. Tilsæt grønsagerne og kog videre i 5-7 min., til de er tilpas møre. Jævn evt. sovsen og smag til med salt, peber og karry.
  4. Nyd retten med brød og drys evt. med persille.