Oksekød i thaisalat
SPONSORERET indhold

Oksekød i thaisalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Delikat gæstemad, der også vil smage dem, der ikke trænger til at tabe sig lidt. Giv dem ris som tilbehør, hvis appetitten er større end som så.

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 person

Ingredienser

100 g gulerod
25 g agurk
50 g salatblade (brug f.eks. babysalater)
2 spsk. chilisauce
130 g helt magert, afkølet rosastegt oksekød i skiver.

  1. Gør grønsagerne i stand, riv guleroden og snit agurken, og bland det grønne med dressing og kød.
  2. Energiindhold pr. portion: 1605 kJ Energifordeling: Protein: 32 g – 34 % Kulhydrat: 47 g – 50 % Fedt: 7 g – 16 % Kostfibre: 7 g