Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Marineringstid: 20-30 min.
Stegetid: få min.
1 spsk. soja
1 spsk. sherry (eller risvin)
2 tsk. ingefær
1 fed hvidløg
300-400 g minutbøf (eller flanksteak)
1 spsk. sesamfrø
2 spsk. olie
1 bakke champignoner
1 peberfrugt
1 porre
1 dl bouillon
3 spsk. østerssovs
Tilbehør: ris
- Bland soja, sherry, revet ingefær og finthakket hvidløg med oksekød i meget tynde skiver. Lad det marinere i 20-30 min.
- Rist sesamfrøene på en tør pande, og stil dem til side.
- Lynsteg skivede champignoner, peberfrugt i strimler og porre i skiver i et par min. Tilsæt kød og marinade, og steg videre i et par min. Tilsæt bouillon, rør godt, og smag til med østerssovs. Servér med ris og sesamfrø.