Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Oksewok med nudler
Foto: Thomas Hergaard

Oksewok med nudler - opskrift fra Hjemmet

Oksewok med nudler

Hurtig og eksotisk hverdagsret.

2 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10 min.
300 g oksewokstrimler
1 spsk olie
125 g shitakesvampe eller 250 g markchampignon
1-2 fed hvidløg (finthakket)
1 frisk chili (finthakket)
2 gulerødder (groftrevne)
1 dl soja
1 spsk sesamolie
1 spsk sukker
150-200 g nudler
2 forårsløg (fintsnittede)

  1. Brun hurtigt kødet i en varm wok med olie og tag det op.
  2. Brun de rensede, skivede svampe i wokken og tilsæt hvidløg, chili og gulerødder.
  3. Tilsæt soja, sesamolie og sukker og giv det et opkog.
  4. Vend kødet i og varm det igennem.
  5. Servér med friskkogte nudler og drys med forårsløg.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Thai mad og Hovedret