Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Omelet opskrift med grøn chili
Foto: Lars Ranek Omelet med bagte asparges og grøn chili

Omelet opskrift med grøn chili

Omelet med grøn chili

Omelet opskrift med grøn chili

4
Print

8 æg
1 finthakket grøn chili
1 tsk salt
peber
lidt olivenolie.

Grøntsager:
1 bdt asparges
lidt olivenolie
salt og friskkværnet peber
200 g cherrytomater, gerne på stilk.

Sådan gør du


Skær den nederste del af aspargsene væk, skyl og læg dem i et ildfast fad, vend med lidt olivenolie, salt og peber. I den anden ende af fadet lægges tomaterne, der drysses med lidt salt og peber. Bag i ovnen ved 180 grader i 8 minutter.

Pisk æggene og tilsæt chili, salt og peber. Steg fire omeletter i lidt olie på en mellemstor pande. Servér omeletter på tallerknerne med asparges og tomater og evt. med ristet rugbrød til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Omelet, Dansk mad, Vegetarisk og Frokost