Omelet opskrift med grøn chili
Foto: Lars Ranek Omelet med bagte asparges og grøn chili

Omelet opskrift med grøn chili

Omelet med grøn chili

Omelet opskrift med grøn chili

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

8 æg
1 finthakket grøn chili
1 tsk salt
peber
lidt olivenolie.

Grøntsager:
1 bdt asparges
lidt olivenolie
salt og friskkværnet peber
200 g cherrytomater, gerne på stilk.

Sådan gør du


Skær den nederste del af aspargsene væk, skyl og læg dem i et ildfast fad, vend med lidt olivenolie, salt og peber. I den anden ende af fadet lægges tomaterne, der drysses med lidt salt og peber. Bag i ovnen ved 180 grader i 8 minutter.

Pisk æggene og tilsæt chili, salt og peber. Steg fire omeletter i lidt olie på en mellemstor pande. Servér omeletter på tallerknerne med asparges og tomater og evt. med ristet rugbrød til.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Omelet, Dansk mad, Vegetarisk og Frokost