Omelet med skinke
SPONSORERET indhold

Omelet med skinke, grønt & salsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sundt og mættende morgenmåltid.

Af: Vibeke Lehn & Susanne Knutzen Foto: Maria Warnke Nørregaard
16. okt. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 æg
2 spsk vand
2 æggehvider
salt, peber
basilikum/ timian
2 snittede forårsløg
olie til bagning

Fyld:
12 dampede, grønne asparges
1 håndfuld babyspinat
4 skiver lufttørret skinke.

Salsa:
2 tomater
½ rødløg
¼ agurk
½ grøn peberfrugt
1 udkernet chili

4 manitobabrød

Sådan gør du: Lav salsaen ved at hakke alle ingredienserne meget fint. Bland dem, og smag til med salt og peber.
Pisk æg, vand og æggehvider med salt og peber. Krydr med lidt basilikum eller timian samt fintsnittede forårsløg. Del og bag æggemassen som 4 omeletter. Brug en lille pande ca. 20 cm i diameter. Fyld hver omelet med lidt asparges, babyspinat og en skive skinke og server med den krydrede salsa og manitobabrød.

Energi pr. person: 360 Kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%.