SPONSORERET indhold
Open sandwich
Med skinke og sellerisalat a la waldorf. Du kan godt begynde at glæde dig.
4
Ingredienser
Open sandwich
4 gode, tykke skiver fuldkornsbrød
selleri-æblesa lat:
100 g selleri
2 stilke bladselleri
1 rødt æble
25 g hakkede valnøddekerner
Creme:
½ dl fraiche 9 %
1 spsk sød sennep
salt, peber
8 skiver prosciutto/lufttørret skinke
ærtespirer, karse eller brøndkarse
Næringsindhold
-
Energi pr. person:330 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:21 %
-
Kulhydrat:51 %
Sådan gør du:
Skær de to slags selleri samt æblet i tændstiktykke strimler. Rør og smag fraichen til med sennep, salt og peber og vend selleri og æble med creme og valnøddekerner. Rist evt. brødskiverne, fordel salat og skinkeskiver på og pynt med kryddergrønt.