Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift: Boghvedeotto med grønne asparges
Boghvedeotto med grønne asparges

Opskrift: Boghvedeotto med grønne asparges

Opskrift: Boghvedeotto med grønne asparges

Lækker opskrift på boghvedeotto med grønne asparges uden gluten og nødder.

Denne opskrift på boghvedeotto er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.

4 portioner

600 g skalotteløg

600 g rød peberfrugt

40 g olie til stegning/bagning/pensling

timiankviste

160 g boghvedekerner, hele

salt & peber

400 g grønne asparges

citron, øko

200 g parmesanost

Sådan gør du

Pil skalotteløg. Skyl peberfrugt. Skær begge i bittesmå tern og svits i det halve af olien. Skyl og slyng timiankviste og svits med sammen med boghveden. Lad det stege videre i 1 minut.

Dæk lige akkurat med vand og rør rundt. Spæd nyt vand på, hver gang alt er opsuget og forsæt, til boghveden er mør. Krydr med salt og peber.

Skyl aspargesene og steg i resten af olien, til de har fået god farve.

Anret boghvedeottoen med de stegte asparges.

Skyl citron, riv lidt skal og pres lidt saft over retten, høvl parmesanost over.

 TIP

 Brug gerne andre grøntsager i stedet for asparges.

Se, hvad vi ellers skriver om: Allergi