Opskrift: Rodfrugtsuppe med kikærter
SPONSORERET indhold

Opskrift: Rodfrugtsuppe med kikærter

Lækker og nem opskrift på suppe med rodfrugter og kikærter uden gluten og mælkeprodukter.

Af: Vægtkonsulenterne
01. sep. 2015 | Opskrift | Vores Børn

Denne opskrift på rodfrugtsuppe med kikærter er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.

4 portioner

400 g pastinak

600 g persillerod

100 g løg

4 fed hvidløg

4 tsk olie

2,5 l vand

20 g bouillonpulver

400 g tilberedte kikærter

salt & peber

persille

Sådan gør du

Skyl rodfrugterne og skær i små tern. Pil og finthak løg og hvidløg. Svits først løg og hvidløg i olien for mellemvarme et par minutter og tilsæt derefter rodfrugterne. Svits yderligere 5 minutter og hæld bouillon over. Lad det småkoge i 20 minutter. Blend suppen og smag til med salt og friskkværnet peber. Tilsæt kikærterne og varm kort suppen igennem igen. Skyl, slyng og finthak persille, og drys over den færdige suppe.