Opskrift: Squashspaghetti med bolognese
SPONSORERET indhold

Opskrift: Squashspaghetti med bolognese

Glutenfri opskrift på squashspaghetti med bolognese.

Af: Vægtkonsulenterne
01. sep. 2015 | Opskrift | Vores Børn

Denne opskrift på squashspaghetti med bolognese er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her

4 portioner

100 g løg

4 fed hvidløg

320 g magert, hakket oksekød

4 stilke bladselleri

400 g hakkede tomater

40 g tomatpuré

8 tsk oregano

frisk timian

rosmarin

600 g squash, courgette

20 g parmesanost

salt & peber

Sådan gør du

Pil og hak løg og tilsæt sammen med knust hvidløg. Lad det brune let.

Tilsæt kød, og brun det med.

Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier.

Lad kødsovsen simre i 30 minutter, til kødet er helt mørt.

Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.

Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen.

Høvl lidt parmesanost på toppen.