Orientalsk kyllingesalat
Ingredienser
400 g kyllingefilet
1 tsk knust chili
1 fed hvidløg
2 spsk kokosmælk
1 spsk fiskesauce
saften fra ½ lime
150 g risnudler
1-2 hovedsalat
1 agurk
2 rødløg
2 røde chili uden kerner
1 spsk fiskesauce
1 spsk limesaft
1 spsk sød chilisauce
mynte eller thai basilikum.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:304 Kcal
-
Fedt:11 %
-
Protein:33 %
-
Kulhydrat:56 %
Sådan gør du
Læg kyllingefileterne i en marinade af knust chili, hvidløg, kokosmælk, fiskesauce og limesaft natten over. Kassér marinaden og steg kødet 5-6 minutter på hver side.
Kog nudlerne som anvist og skyl i koldt vand.
Skyl salaten og del den i blade.
Skær agurk og rødløg i tynde skiver.
Hak chilierne og bland med fiskesauce, limesaft og chilisauce.
Anret risnudlerne på en bund af salat.
Skær kyllingefileterne i lidt mindre stykker.
Læg kylling, agurk og rødløg oven på nudlerne og hæld chilidressingen over. Drys med mynte eller basilikum og servér.