Ovnbagte doughnuts med chokolade
SPONSORERET indhold

Ovnbagte doughnuts med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan faktisk selv sagtens bage doughnuts eller donuts derhjemme - og i denne opskrift skal de lækre dejringe ikke engang frituresteges. Se her, hvordan du selv kan lave ovnbagte donuts.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
23. okt. 2017 | Mad | Hendes Verden
8 stk. | Total: 15 min

Ingredienser

Ovnbagte doughnuts med chokolade
DEJ:
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. sukker
25 g smeltet smør
1 æg
1 dl mælk

FYLD:
75 g hakket mørk chokolade

2 spsk. olie til pensling

Kaffeglasur:
3 dl flormelis
ca. 2 spsk. stærk friskbrygget kaffe
evt. sigtet flormelis

Sådan bage du doughnuts i ovnen

  1. Kom alle ingredienserne til dejen i en skål, og rør dem sammen.
  2. Tilsæt den hakkede chokolade til sidst.
  3. Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
  4. Rul dejen ud, og udstik cirkler med et glas eller en rund udstikker (ca. 8 cm i diameter). Form et hul med fingrene.
  5. Stil dem på bagepapir. Pensl med olie.
  6. Bag kagerne ca. 15 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
  7. Rør glasuren sammen, og smør på kagerne. Drys evt. med lidt sigtet flormelis.

 

Anbefalet til dig