grønsager
SPONSORERET indhold

Ovnbagte vintergrønsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre vintergrønsager

Af: Lone Helleskov Foto: Lars Ranek
01. feb. 2013 | Opskrift | Fit living
5-7

Ingredienser

3 gulerødder
2 persillerødder
1 pastinak
2-3 jordskokker
2-3 rødløg
2 porrer
½ selleri
Til bagningen:
3-4 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
2-3 spsk vand
salt og peber
timiankviste, laurbærblade og salvieeller
rosmarinkviste
lidt korianderfrø
upillede hvidløgsfed

Sådan gør du:

  1. Rengør grønsagerne, skær dem i grove stykker og kom dem i en stor skål. Tilsæt olie, eddike og 2-3 spsk vand og vend det godt rundt.
  2. Hæld det hele i en lille bradepande. Krydr med salt og peber og dryp vineddike over. Tilsæt krydderurter, korianderfrø og hvidløg efter smag.
  3. Hæld ½ dl vand ved og bag grønsagerne i en 200° varm ovn i ca. 45 min., eller til de er møre. Vend grønsagerne fra tid til anden.