Ovnstegte rodfrugter og græskar med masser af rosmarin
Foto: Line Thit Klein Ovnstegte rodfrugter og græskar med masser af rosmarin

Ovnstegte rodfrugter og græskar med masser af rosmarin

Ovnstegte rodfrugter og græskar med masser af rosmarin

Simpelt og lækkert. Brug de rodfrugter, du bedst kan lide. Det kan nemlig ikke undgå at smage godt, når rodfrugter får godt med varme, olivenolie og rosmarin.

printer Print
plate 8

500 g kartofler
500 g rødbeder
500 g persillerødder
500 g gulerødder
500 g græskar
½ dl olivenolie
3 fed hvidløg, revet
salt og peber
1 bundt rosmarin

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 225 grader.

Skrub eller skræl grøntsagerne, og skær dem i stave.

Vend med olivenolie, hvidløg, salt og peber. Bag grøntsagerne i den varme ovn i ca. 25 min.

Tag dem ud, og drys med masser af hakket rosmarin.

Dryp også gerne lidt ekstra olivenolie ud over om nødvendigt.

PRØV OGSÅ: Varmrøget laks rørt som tatar

Se, hvad vi ellers skriver om: Rodfrugter