Paella med pølser og peberfrugter
SPONSORERET indhold

Paella med pølser og peberfrugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
27. jan. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 35 min.
Fryse-egnet


Ingredienser:
1 løg (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
2 peberfrugter (i tern eller strimler)
½ spsk olie
250 g gode pølser (f.eks. kålpølser fra Højer)
½ liter bouillon
1-2 spsk tomatpuré
125 g ris
2 laurbærblade
125 g frosne ærter
salt og peber
persille

Sådan gør du:

  1. Steg løg, hvidløg og peberfrugter bløde og blanke i en sauterpande eller høj pande med olie.
  2. Skær pølser, i tykke skiver og vend dem i grønsagerne. Tilsæt bouillon, tomatpuré, ris og laurbærblade.
  3. Giv det et opkog, skru ned og lad retten simre uden låg i ca. 25 min. – til risene er møre og væsken er opsuget. Tilsæt evt. lidt vand om nødvendigt.
  4. Tilsæt ærter og varm retten igennem 3 min. mere.
  5. Smag til med salt og peber og servér direkte fra panden med et drys persille.