Opskrift på baguette med tun og grillet peberfrugt
SPONSORERET indhold

Pan bagna

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
31. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

 

1 stor baguette ca. 400 g
3 spsk olivenolie
1 fed overskåret hvidløg
salt, friskkværnet peber
2 flækkede, grillede og flåede peberfrugter
1 glas grillede, afdryppede artiskokhjerter
1 håndfuld rucola
2 spsk kapers
1 dåse velafdryppet tun naturel i mindre stykker
1 lille fintsnittet rødløg
10 sorte oliven uden sten i skiver
1 håndfuld basilikumblade
evt. 2-3 grofthakkede ansjosfileter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    460 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Flæk brødet igennem på langs og pil krummen ud både af bund og top. Pensl brødskorperne indvendig med olivenolie, gnid dem med hvidløg og drys med salt og peber. Skær peberfrugterne i strimler, skær evt. artiskokhjerterne i halve eller kvarte, hvis de er store. Bland derefter alle ingredienser til fyldet. Anbring og fordel fyldet i underdelen af brødet, læg den øverste del på og sørg for at kanterne slutter godt sammen. Pak brødet i plastfilm og anbring det i let pres, brug f.eks. et træbrædt og læg en tung ting ovenpå.
Lad brødet stå køligt natten over. Tag brødet med og skær det i 4 tykke stykker ved servering.