Pandekager i bunkevis
SPONSORERET indhold

Pandekager i bunkevis

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I anledningen af efterårsferien får i her nogle lækre pandekager, der både kan nydes som eftermiddagshygge, til brunch eller som desset. God feriehygge.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
11. okt. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 12 pandekager

Ingredienser

150 g hvedemel
1 dl durumhvedemel
¼ tsk. salt
1 spsk. sukker
5 dl mælk
4 æg
25 g smeltet smør
smør til bagning
Desuden:
syltetøj, flødeskum og sukker

  1. Rør hvedemel, durumhvedemel, salt, sukker og mælk sammen til en jævn blanding. Rør æggene i. Rør det smeltede smør i. Lad dejen hvile 30 min.
  2. Bag 12 pandekager på en pande i smeltet smør. Server pandekagerne med syltetøj, flødeskum og sukker.