SPONSORERET indhold
Pandekager med honning-vanilje-creme
6 pers.
Ingredienser
4 æg
5 dl mælk
200 g hvedemel
1 dl rugmel
½ tsk. salt
25 g smør
smør til bagning
Tilbehør:
f.eks. tern af kiwi og ananas samt lidt flydende honning
Honning-vanilje-creme:
2 æggeblommer
2½ dl sødmælk
1½ spsk. sukker
2 spsk. honning
½ stang vanilje
1½ spsk. majsstivelse
100 g hvid chokolade
2 dl piskefløde
- Pandekager med honning-vanilje-creme: Pisk æggene sammen, og rør mælken i. Rør hvedemel, rugmel og salt i. Du kan også komme alle ingredienser i en blender og mikse det sammen, det er hurtigt.
- Lad dejen trække 30 min. Smelt smørret, og rør det i.
- Bag ca. 12 tynde pandekager.
- Honning-vanilje-creme: Pisk æggeblommer, mælk, sukker, honning, vaniljekorn og majsstivelse sammen i en gryde. Bring cremen til kogepunktet, mens der piskes. Lad cremen boble 1 min. mens der røres. Tag gryden fra varmen. Hak den hvide chokolade, og rør den i cremen, til den er smeltet. Afkøl cremen.
- Pisk fløden til skum, og vend det i cremen. Smør cremen på de varme pandekager, og rul dem sammen.