Pandekager med jordskokker og gedeost
SPONSORERET indhold

Pandekager med jordskokker og gedeost

Disse panderkager med jordskokker og gedeost er måske mest for voksne! Server pakkerne med en sprød salat til.

13. jan. 2014 | Opskrift | BoligLiv


Pandekager med jordskokker og gedeost
Tid: ca. 40 min.
(4 pers.)

Pandekagedej (8 stk.):
325 g hvedemel
75 g grahamsmel
½ tsk. groft salt
3 æg
5 dl mælk
smør til stegning

Fyld:
400 g blandede svampe, f.eks. kantareller og
champignoner
500 g jordskokker
1 spsk. olivenolie
1 lille bundt frisk timian eller ca. 2 tsk. tørret
timian
180 g gedeost
salt og peber
8 forårsløg til at binde om pandekagerne

1. Bland de tørre ingredienser til pandekagedejen sammen i en skål. Pisk æg og mælk sammen i en anden skål, og pisk med de tørre ingredienser, til dejen er jævn.

2. Smelt smørret på en pande, og bag pandekagerne, til de er gyldne.

3. Rens svampene. Skrub jordskokkerne grundigt, og skær dem i tynde skiver.

4. Varm olien på en pande, og steg jordskokker og svampene, til de er gyldne og jordskokkerne er møre. Tilsæt timian.

5. Skær gedeost i mindre stykker. Kom gedeost i grønsagerne, og lad det smelte. Smag til med salt og peber.

6. Damp forårsløgene.

7. Fordel /8 dele af fyldet på midten af hver pandekage, og saml dem som en lille sæk. Bind et stykke forårsløg omkring og server.