Pandekager med rodfrugter
SPONSORERET indhold

Pandekager med rodfrugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god og mættende frokostret.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
18. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

300 g fintrevne rodfrugter, f.eks. selleri, gulerod, jordskok og pastinak
lidt salt
2 æg
finthakkede krydderurter, f.eks. persille
peber
evt. 3 tsk mel
1 tsk olivenolie
30 g brød
eventuelt en grøn salat

  1. Rodfrugterne rives fint, lægges i en si og saltes let. Lad det stå i 15 minutter. Pres al væden fra og bland rodfrugterne med æg, krydderurter og peber. Tilsæt eventuelt mel, hvis grønsagsmassen er for våd.
  2. Smør et stykke bagepapir med olivenolie og læg grønsagsmassen på papiret i flade, små pandekager eller i én stor. Bages i en ovn i ca 20 minutter ved 200°, eller til de er gyldne.
  3. Serveres med et stykke brød til og eventuelt en grøn salat.