Pandestegt fisk
SPONSORERET indhold

Sund pandestegt fisk med edamame-dip

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Stegt hvid fisk smager himmelsk! Prøv denne opskrift på pandestegt fisk med tomater og edamame-dip, der er sund og nem at lave i en travl hverdag.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
23. jan. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 25 min

Ingredienser

500 g fast hvid fisk med skind i pæne, store stykker, f.eks kulmule
Salt og peber
2 tsk. olivenolie
400 g cherrytomater
Mynte

Edamame-dip:

150 g edamamebønner (frosne optøede)
1 fed knust hvidløg
1 udkernet, grofthakket, rød chili
½ tsk. flaget havsalt
1 dl græsk yoghurt 2 %

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    388 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    56 %
  • Kulhydrat:
    18 %

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne til edamame-dippen i en foodprocessor, og blend dem. Smag til med salt og peber.
  2. Drys salt og peber på fisken.
  3. Steg den på skindsiden i et par minutter, vend og steg den på den anden side.
  4. Giv tomaterne et lille snit, kom dem i panden og steg videre til de safter.
  5. Drys mynte over, og servér.

Anbefalet til dig