SPONSORERET indhold
Sund pandestegt fisk med edamame-dip
Stegt hvid fisk smager himmelsk! Prøv denne opskrift på pandestegt fisk med tomater og edamame-dip, der er sund og nem at lave i en travl hverdag.
2 personer |
Total: 25 min
Ingredienser
500 g fast hvid fisk med skind i pæne, store stykker, f.eks kulmule
Salt og peber
2 tsk. olivenolie
400 g cherrytomater
Mynte
Edamame-dip:
150 g edamamebønner (frosne optøede)
1 fed knust hvidløg
1 udkernet, grofthakket, rød chili
½ tsk. flaget havsalt
1 dl græsk yoghurt 2 %
Næringsindhold
-
Energi pr. person:388 Kcal
-
Fedt:26 %
-
Protein:56 %
-
Kulhydrat:18 %
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienserne til edamame-dippen i en foodprocessor, og blend dem. Smag til med salt og peber.
- Drys salt og peber på fisken.
- Steg den på skindsiden i et par minutter, vend og steg den på den anden side.
- Giv tomaterne et lille snit, kom dem i panden og steg videre til de safter.
- Drys mynte over, og servér.