Panini opskrift
SPONSORERET indhold

Skøn panini med aubergine og bresaola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker panini med skønt fyld - de sprøde panini kan sagtens gøre det ud for et let aftensmåltid med en god skål salat til.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
17. nov. 2017 | Mad | Hendes Verden
Panini til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

1 aubergine
4 spsk. olivenolie
4 flade boller
1 glas grøn pesto
70 g bresaola (1 pakke)
2 tomater
1 pose mozzarella (125 g i drænet vægt)

Sådan laver du panini med aubergine og bresaola

  1. Tænd ovnen på 200 gr. Skyl auberginen, og skær den i tynde skiver på det lange led. Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl aubergineskiver med olivenolie på begge sider.
  2. Bag auberginerne i 20 min. i ovnen på midterste rille.
  3. Flæk bollerne, og smør dem med pesto, og fordel bresaola.
  4. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Læg tomatskiver og aubergineskiver i bollerne, og læg skiver af mozzarella på toppen.
  5. Læg bollerne sammen. Rist bollen i en toaster i 5-6 min., til den er blevet flad, og osten er smeltet indeni. Eller rist bollerne i ovnen med noget tungt over sig. Ideen er at få en flad varm sandwich.

Anbefalet til dig