Panna cotta med karamelsirup
SPONSORERET indhold

Panna cotta med karamelsirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
28. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

3 blade husblas
5 dl piskefløde
100 g sukker
1 stang vanilje
1 tsk. reven appelsinskal af en usprøjtet appelsin
Pynt:
reven appelsinskal
Tilbehør:
karamelsirup, appelsinbåde og evt. sprøde, italienske biscotti mandelkager

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
  2. Kom fløde, sukker, udskrabet vaniljestang, vaniljekorn og appelsinskal i en gryde, og kog det op. Fjern vaniljestangen. Knug husblassen, og rør den i.
  3. Fordel cremen i 6 portionsforme. Lad cremen stivne i køleskabet i mindst 12 timer eller natten over. Dyp formene i varmt vand. Løsn kanten med en skarp kniv, og vend panna cottaerne ud på tallerkner. Pynt med appelsinskal. Serveres med karamelsirup.