Opskrift på papayasalat med laks og miso
SPONSORERET indhold

Papayasalat med varmt røget laks, soba-nudler og misodressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
30. sep. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g soba-nudler
1 spsk sesamolie
1 papaja
1 rødløg
300 g varmrøget laks
½ bundt koriander, groft hakket
2 lime, skåret i både
2 tsk sort/hvid sesam

Miso-dressing
2 spsk lys miso
1 spsk soja
2 spsk saft af lime
2 spsk olivenolie
2 spsk vand
1 spsk honning

Sådan laver du salaten

1. Rør miso sammen med soja, limesaft og olivenolie. Smag den til med vand og honning.

2. Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Skyl dem herefter i koldt vand, og vend dem sammen med sesamolie.

3. Skræl papajaen, og skær den i tynde strimler med et mandolinjern eller med en tyndskræller.

4. Pil rødløget, halver det, og snit det meget fint.

5. Anret salaten i en stor skål eller fire små skåle, så du både kan se laks, papaja, løg, nudler og koriander. Pynt med lime og sesam og servér med miso-dressing.