SPONSORERET indhold
Nem hverdagsmad: Pappardelle med oksekød, aubergine og peberfrugt
Nem pastaret med oksekød, aubergine og peberfrugt - brug dine bøffer i en lækker pastaret med masser af grønt og selvfølgelig parmesan på toppen.
4 personer
Ingredienser
2-3 møre oksebøffer, helst oksefilet
salt, peber
2 spsk. olivenolie
1 løg
1 aubergine
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
3 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
salt, peber
300 g pasta, f.eks. pappardelle
Pynt:
spæd salat og friskrevet parmesan
- Skær kødet i tynde strimler. Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op på en pande. Steg kødstrimlerne, til de er gyldne.
- Skær løget i små tern. Skær auberginen i 1 cm tern. Skær rensede peberfrugter i strimler. Svits løg, aubergine og peberfrugter i olivenolie i en gryde 3-4 min. Tilsæt bouillon, og lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Vend pastaen i grøntsagerne. Vend kødet i. Pynt med skyllet og afdryppet spæd salat og parmesanost.