Paprikakylling i ovn
SPONSORERET indhold

Paprikakylling i ovn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Krydret kylling med rodfrugter

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
17. dec. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
2 hele kyllingelår (eller
4 overlår)
1 spsk olie
2 tsk sød paprika
¼ tsk stødt chili
salt og peber
1 rødløg (i både)
1 rød peberfrugt
(i strimler)
400 g rodfrugter (i både)
1 bagekartoffel (i både)
1 tsk kommen (kan udelades)
2 spsk cremefraiche
persille (hakket)

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Rør olie sammen med paprika, chili og 1 tsk salt. Vend grønsags- og rodfrugt- og kartoffelbåde sammen med halvdelen af paprikaolien og kommen og bred dem ud i en bradepande foret med bagepapir.
  3. Pensl kyllingestykkerne med resten af paprikaolien og læg dem ovenpå.
  4. Sæt retten i ovnen ca. 30 min. — til grønsagerne er møre og kyllingen gennemvarm.
  5. Anret på tallerkner med cremefraiche og hakket persille.