Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på pæresalat med vindruer, valnødder og parmasan
Foto: Maria Sattrup Pæresalat med vindruer, valnødder og parmasan

Opskrift på pæresalat med vindruer, valnødder og parmasan

Pæresalat med vindruer, valnødder og parmasan

4
Print

2 pærer
1 håndfuld vindruer - halveret
1 håndfuld valnødder – grofthakket
1 godt stykke parmesan

Dressing:

3 spsk valnøddeolie
saft af ½ citron

Sådan gør du

Skær pærerne ud i kvarter. Halver druer og hak valnødderne meget groft. Anret det i en smuk skål og kom dressingen på. Kom til sidst strimler af parmesan, som du river på en ostehøvl eller rivejern, henover.

Se, hvad vi ellers skriver om: Efterårsmad, Sunde salater, Dansk mad, Louise Bruun, Frokost og Tilbehør