Sund pariserbøf med masser af grønt
Den klassiske pariserbøf i en slankere udgave med masser af grønt - og selvfølgelig spejlæg på toppen.
Ingredienser
600 g grønt, f.eks. blomkål, rød peberfrugt, bladselleri
2 dåser tomatpure
3 spsk grovkornet sennep
salt og peber
700 g hakket oksekød
olie til stegning
4 æg
4 skiver rugbrød (evt. ristet på panden)
kapers
revet peberrod
syltede rødbeder (gerne sukkerfri)
Næringsindhold
-
Energi pr. person:500 Kcal
Sådan gør du:
Skær grøntsagerne i små stykker. Kog dem i vand ca. 15 min. Hæld vandet fra.
Vend dem i tomatpure, sennep, og drys med karry, salt og peber.
Form kødet til fire bøffer. Steg bøfferne på begge sider på en slip-let pande, til de er næsten færdige. Læg dem i ovnen ved 150 grader. Steg derefter æggene. Rist brødet.
Anret lidt kapers, revet peberrod, rødbeder i skåle. Smør brødet med grov sennep, læg en bøf på hver skive brød og derefter et spejlæg ovenpå. Drys med lidt salt og peber. Hver person kan herefter bygge på med peberrod
500 kcal pr person
Prøv også Laks i svøb med ovnbagte grøntsager
Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/