Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pariserbøf
Foto: Maria Nørregaard Sund pariserbøf med spejlæg og masser af grønt.

Opskrift på pariserbøf

Sund pariserbøf med masser af grønt

Den klassiske pariserbøf i en slankere udgave med masser af grønt - og selvfølgelig spejlæg på toppen.

4 personer
Print

600 g grønt, f.eks. blomkål, rød peberfrugt, bladselleri
2 dåser tomatpure
3 spsk grovkornet sennep
salt og peber
700 g hakket oksekød
olie til stegning
4 æg
4 skiver rugbrød (evt. ristet på panden)
kapers
revet peberrod
syltede rødbeder (gerne sukkerfri)

SE OGSÅ: Klassisk pariserbøf med lækkert tilbehør

Energi pr. person:
500 Kcal

Sådan gør du:

Skær grøntsagerne i små stykker. Kog dem i vand ca. 15 min. Hæld vandet fra.

Vend dem i tomatpure, sennep, og drys med karry, salt og peber.

Form kødet til fire bøffer. Steg bøfferne på begge sider på en slip-let pande, til de er næsten færdige. Læg dem i ovnen ved 150 grader. Steg derefter æggene. Rist brødet.

Anret lidt kapers, revet peberrod, rødbeder i skåle. Smør brødet med grov sennep, læg en bøf på hver skive brød og derefter et spejlæg ovenpå. Drys med lidt salt og peber. Hver person kan herefter bygge på med peberrod

500 kcal pr person

Prøv også Laks i svøb med ovnbagte grøntsager

Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/

Se, hvad vi ellers skriver om: Oksekød og Hovedret