Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Parmaruller
Foto: Anders Schønnemann Parmaruller med artiskokcreme

Parmaruller

Parmaruller med artiskokcreme

Små delikate ruller med masser af smag.

12 ruller
Print

1 dåse artiskokhjerter
1 fed hvidløg
1 lille håndfuld persille
reven skal af 1 økologisk citron
salt og peber
1 håndfuld blandede salatblade eller rucola
12 tynde skiver parmaskinke

Sådan gør du:

Afdryp artiskokhjerterne (gem evt. lidt af vandet) og blend dem sammen med presset hvidløg, hakket persille og citronskal. Spæd evt. til med lidt af vandet. Smag til med salt og peber. Læg lidt salat og en skefuld artiskokcreme på den ene ende af en skive skinke. Rul skinken forsigtigt sammen som til en roulade.

Energi pr. stk.: 30 kcal., protein 46%, kulhydrat 39%, fedt 15%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund frokost, Tapas og Frokost