
Skøn vegetarisk aftensmad: Pasta a la bolognese
Bolognese er en favorit blandt både børn og voksne. Prøv den velkendte pasta bolognese i en skøn, vegetarisk version.
preparation
Total: 30 minutter
plate
2 personer
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
- 1 tsk. olivenolie
- 2 hakkede løg
- 1-2 fed knust hvidløg
- 300 g Quorn-bitar (dybfrosne)
- 1 dåse tomater, hakket og flåede
- 1 spsk. økologisk citronskal
- 1 laurbærblad
- 1 tsk. stødt oregano
- 1 spsk. lagret balsamico
- 1 tsk. rørsukker
- Grøntsagspasta
- 150 g squashgetti evt. frisk oregano
- Salt
- Peber
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 328 Kcal
- Fedt:
- 21 %
- Protein:
- 36 %
- Kulhydrat:
- 43 %
Sådan gør du:
- Varm olien i en stor sauterpande, svits løg og hvidløg let heri, tilsæt Quorn-bitar (frosne), og sautér videre under omrøring, til de er gyldne.
- Hæld tomaterne ved, tilsæt citronskal, laurbærblad, salt, peber samt oregano og lad det hele simre i 15 minutter.
- Smag til med balsamico og sukker og gerne andre krydderier, og servér saucen med rå squashgetti samt lidt frisk oregano.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter, Vegetarisk og Hovedret
Læs Også
Få vores NYHEDSBREV: