Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pasta med chili og bacon
Foto: Thomas Hergaard

Pasta med chili og bacon - opskrift fra Hjemmet

Pasta med chili og bacon

(2 personer)
Print

Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
125 g bacon (terninger eller strimler)
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
1 frisk chili (finthakket)
evt. ½ spsk olivenolie
1 usprøjtet citron
150 g grønne ærter
2 spsk persille (hakket)
250 g frisk pasta
salt og peber

  1. Steg baconstykkerne gyldne i en dyb pande og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Steg løgene, hvidløgene og chilien bløde på panden og tilsæt evt. lidt olie. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  3. Vend lidt fintrevet citronskal i løgblandingen og tilsæt ærter, bacon og 1 dl pastavand. Kog det igennem og bland den afdryppede pasta og persille i. Smag til med salt, peber og citronsaft og server straks retten.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pastaretter, Bacon og Hovedret