Opskrift på pasta med oliventapenade
SPONSORERET indhold

Pasta med grov oliventapenade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g fuldkornspasta, f.eks. skruer
70 g lufttørret skinke
1 fed hvidløg
200 g grønne og sorte oliven uden sten
revet citronskal fra 1 citron
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
salt, peber
100 g feta
1 stor håndfuld rucola
250 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    744 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    58 %

Sådan gør du

Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist.

Bag parmaskinken sprød under grillen i ovnen – hold øje med det, for det går hurtigt.

Hak hvidløg og oliven og bland med citronskal og -saft.

Varm olien op på panden, tilsæt olivenblandingen og varm det igennem. Bland straks med pasta og feta brækket i mindre stykker. Drys med rucola samt sprød parmaskinke og servér med brød.