SPONSORERET indhold
Pasta med grov oliventapenade
4
Ingredienser
400 g fuldkornspasta, f.eks. skruer
70 g lufttørret skinke
1 fed hvidløg
200 g grønne og sorte oliven uden sten
revet citronskal fra 1 citron
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
salt, peber
100 g feta
1 stor håndfuld rucola
250 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:744 Kcal
-
Fedt:26 %
-
Protein:16 %
-
Kulhydrat:58 %
Sådan gør du
Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist.
Bag parmaskinken sprød under grillen i ovnen – hold øje med det, for det går hurtigt.
Hak hvidløg og oliven og bland med citronskal og -saft.
Varm olien op på panden, tilsæt olivenblandingen og varm det igennem. Bland straks med pasta og feta brækket i mindre stykker. Drys med rucola samt sprød parmaskinke og servér med brød.