Pasta med kødsauce til 2 dage
SPONSORERET indhold

Pasta med kødsauce til 2 dage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har vi gemt en masse grove grønsager i kødsaucen, det giver god smag, strækker den længere og gør den også sundere. Når du laver en stor portion kødsovs kan du bruge den anden halvdel til en lækker lasagne eller en skøn sandwich bolognaise. Opskrifterne finder du nederst på siden.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
30. nov. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers. til 2 dage)

Ingredienser

3 løg
4 gulerødder
1 rodselleri, ca. 400 g skrællet vægt
2 spsk. olivenolie
100 g bacon i tern
1 kg hakket okse-, svine- eller kyllingekød maks. 10 % fedt
2 fed hvidløg
3 ds. flåede, hakkede tomater
1 dl. tomatkoncentrat
4 tsk. tørret oregano
3 tsk. timian, gerne frisk
salt, peber
Pynt:
gerne frisk basilikum eller persille
Tilbehør:
pasta, halve cherrytomater og friskrevet parmesanost

Sådan laver du pasta med kødsauce

  1. Hak løgene. Skær gulerødder og skrællet rodselleri i fine tern, eller hak dem i foodprocessoren.
  2. Svits grønsagerne i olie i en gryde. Tilsæt bacon og kød, og svits det med, til det har skiftet farve.
  3. Tilsæt hvidløg, flåede tomater og tomatkoncentrat, oregano og timian. Kog det op.
  4. Lad saucen småkoge ca. 30-45 min. under låg. Smag til med salt og peber.
  5. Server halvdelen af kødsaucen med det foreslåede tilbehør.
  6. Den anden halvdel kan du gemme til: Sandwichbolle bolognese eller en skøn lasagne bolognaise

 

Anbefalet til dig