Pasta med kylling, pesto og tomater
SPONSORERET indhold

Pasta med kylling, pesto og tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Man går sjældent galt i byen med en lækker pastaret med kylling og pesto. Prøv denne opskrift.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

300 g fuldkornspasta
500 g kyllingefilet
2 spsk. olie
salt, peber
1 glas færdig pesto
250 g cherrytomater, gerne både gule og røde
evt. basilikum
Tilbehør:
friskrevet parmesanost

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Skær kyllingekødet i tern, og steg det gyldent og gennemstegt i olie. Krydr med salt og peber.
  3. Vend pestoen i den kogte pasta. Fordel kylling og halve cherrytomater over. Pynt, evt. med basilikum. Server med parmesanost.