SPONSORERET indhold
Pasta med lynstegt kalv, asparges & spinat
Nyd den lækre forårsret med pasta, kalv, asparges og spinat
4
Ingredienser
2 kalvekoteletter ca. 300 g
salt, peber
1 spsk olivenolie
350 g asparges
½ bakke babyspinat lidt frisk mynte
300 g fuldkornsfettuccine eller pappardelle
1,5 dl cremefraiche 9 %
1-2 spsk fuldkornssennep
Næringsindhold
-
Energi pr. person:460 Kcal
-
Fedt:27 %
-
Protein:23 %
-
Kulhydrat:50 %
Sådan gør du:
Skær kødet i tykke strimler og vend dem med salt og peber. Varm olien i en stor pande og steg kødet ved rask varme i 2-3 minutter. Snit aspargesene i mindre stykker, kom dem ved kødet og steg videre i yderligere et par minutter. Vend spinat og evt. frisk mynte i til sidst og lad den falde lidt sammen. Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og vend den med cremefraiche, sennep og server med det lynstegte kalvekød og grønsager.