SPONSORERET indhold
Pasta med pancetta og ærter
4
Ingredienser
400 g penne
200 g pancetta eller bacon i små tern
2 finthakkede fed hvidløg
1 dl hvidvin
2 dl piskefløde
200 g ærter
6 spsk hakket persille
100 g frisk revet parmesan
salt og friskkværnet peber.
Sådan gør du
Kog pastaen i letsaltet vand i 10 minutter.
Steg pancettaen gylden på en tør pande, tilsæt hvidløg og hvidvin og lad det simre i 5 minutter, inden fløden og ærterne tilsættes. Lad det simre i 3 minutter og smag til med salt og peber. Vend penne og persille i saucen og servér straks med parmesan og f.eks. grøn salat.
Pasta opskrift TIP:
Til denne ret kan du bruge frosne ærter. Men det er vigtigt, at de tilsættes til sidst, fordi de hurtigt koger ud og bliver melede.