Pasta med pancetta og ærter
SPONSORERET indhold

Pasta med pancetta og ærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
25. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g penne
200 g pancetta eller bacon i små tern
2 finthakkede fed hvidløg
1 dl hvidvin
2 dl piskefløde
200 g ærter
6 spsk hakket persille
100 g frisk revet parmesan
salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

Kog pastaen i letsaltet vand i 10 minutter.

Steg pancettaen gylden på en tør pande, tilsæt hvidløg og hvidvin og lad det simre i 5 minutter, inden fløden og ærterne tilsættes. Lad det simre i 3 minutter og smag til med salt og peber. Vend penne og persille i saucen og servér straks med parmesan og f.eks. grøn salat.