Fuldkornspasta med edamamebønner
SPONSORERET indhold

Fuldkornspasta med edamamebønner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pasta med power.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. apr. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

350-400 g edamamebønner (frosne, bælgede)
salt, peber
2 spsk olivenolie
2-3 fed knust hvidløg
1 god håndfuld babyspinat
300 g fuldkornspasta
ca. 1 dl kogevand fra pastaen
2 spsk reven skal af økologisk citron/> 8-12 skiver parmaskinke eller bresaola 1 lille potte persille
25 g pecorino

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    47 %

Sådan gør du:

Tø bønnerne op, mos dem let med en gael, og smag til med salt og peber. Varm olien i en pande, der er stor nok til også at kunne rumme pastaen, og svits hvidløg og spinat let heri. Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af pastavandet. Vend pasta og de mosede bønner med hvidløg og spinat. Tilsæt kogevandet lidt efter lidt. Smag til med salt, peber og citronskal, og server med parmaskinke eller bresaola, pecorino og persille.