Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sommermad
Foto: Columbus Leth

Pasta med ricotta, spinat, ærter og laks

Nem og uhøjtidelig sommermad.


PASTA MED RICOTTA, SPINAT, ÆRTER OG LAKS

Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)

300 g varmrøget laks
500 g ærter i bælg
300 g pasta fettuccine eller pappardelle
200 g babyspinat
200 g ricotta
salt og peber
olivenolie

1. Fjern skind fra laksen, og del laksen i flager. Bælg ærterne.
2. Kog pastaen som angivet på emballagen, og afdryp.
3. Skyl spinaten, og damp den i det vand, som hænger ved. Tilsæt ricotta, og lad det smelte med spinaten til en sovset konsistens. Krydr med salt og peber.
4. Vend pasta med spinatricotta, laks og ærter. Server med friskkværnet peber, og dryp lidt olivenolie over.

► SE OGSÅ: Chicken wings og sommersalat
► SE OGSÅ: Kold blomålssuppe med brøndkarse og urtebrød
► SE OGSÅ: Salat med ærter, melon og sommerblomster

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastaretter