Pasta med chorizo
SPONSORERET indhold

Pasta med romesco, tomater og sprød chorizo

Nem pastaret med romesco, tomat og chorizo - få opskriften på pasta, der er både fastfood og en familiefavorit!

Foto: Henrik Freek Christensen
28. mar. 2017 | Opskrift | BoligLiv

Pasta med romesco, tomater og sprød chorizo

Tid: ca. 30 min. plus hvile- og kogetid
(4 pers.)

Romesco:
1 rød peberfrugt
25 g mandler
1 lille fed hvidløg
1 spsk. eddike eller citronsaft
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
saft af ½ citron
salt og peber
300 g pasta
150 g chorizopølse
1 spsk. olivenolie
½ kg tomater
salt og peber

1. Tænd ovnen på 250 grader grill.

2. Halver peberfrugten, fjern frøene og læg halvdelene med ydersiden opad på en  bageplade med bagepapir. grill dem i  ovnen i ca. 15 min., til de er godt mørke  og brankede.

3. Tag peberfrugten ud, og kom den i en  frysepose. Bind en knude på posen, og lad den hvile i ca. 15 min. Tag peberfrugten ud, og pil skindet af.

4. Kom peberfrugt i en blender eller minihakker sammen med mandler, presset hvidløg, eddike, olivenolie og citronsaft. Blend til en grovkornet tyk konsistens. smag til med salt og peber.

5. Skær chorizo i skiver. skær tomaterne i både. varm olien på en pande, og steg  chorizo i ca. 2 min. ved god varme.  Tilsæt tomater, og steg i yderligere et par minutter. 

6. Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp.

7. Vend pasta med romescosauce, chorizo  og tomater. Krydr med salt og peber.

Anbefalet til dig