Pasta med sej og krydret tomatsauce
SPONSORERET indhold

Pasta med sej og krydret tomatsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mangler du også lidt inspiration til at få sneget fisk ind på menuen hver uge? Så prøv denne opskrift på lækker aftensmad med fisk og pasta, som er både let og hurtigt at lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
18. jan. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

600 g lyssej
300 g pasta f.eks. fuldkornsrør
1 løg
2 fed hvidløg
1-2 tsk. tørrede chiliflager
2 spsk. olivenolie
1 ds. flåede, hakkede tomater
evt. 12 spsk. hakkede kapers
evt. 1 spsk. hakket ansjos fra glas eller worchestersauce
1 forårsløg
3-4 spsk. hakket bredbladet persille
Tilbehør:
salat

Sådan laver du pasta med sej og tomatsauce

  1. Kog pastaen, og afdryp den.
  2. Svits løg, hvidløg og chili i olivenolie.
  3. Kom flåede, hakkede tomater, kapers og evt. ansjos i, og lad det småkoge 4-5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Kom fisketern i, og kog op. Lad dem småkoge med 3 min. under låg.
  5. Vend det forsigtig i pastaen.
  6. Drys snittet forårsløg, persille og evt. lidt ekstra kapers over.

 

Anbefalet til dig