Pasta med spinat, cherrytomater og laks
SPONSORERET indhold

Pasta med spinat, tomater og laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. okt. 2015 | Opskrift | Hjemmet
4

Ingredienser

400 g pasta, f.eks. sommerfugle
200 g spæd spinat
400 g laksefilet uden skind
1 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
1-2 tsk. reven citronskal af en usprøjtet citron
2 dl madlavningsfløde 8 %
200 g cherrytomater
salt, peber
evt. reven citronskal og persillekviste til pynt

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skyl spinaten grundigt, og kom den i kogevandet det sidste minut. Afdryp pasta og spinat i en sigte. Du kan også undlade at koge spinaten, så er 100 g nok.
  2. Skær laksen i 3 x 3 cm’s tern. Læg dem på bagepapir. Dryp fisken med olivenolie. Krydr med salt og peber. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i 5 min. på midterste ovnribbe.
  3. Kog bouillon og citronskal op et par min. Tilsæt fløden, og kog det sammen 5-8 min. Vend pasta og spinat i saucen. Fordel laksen og halve cherrytomater over. Pynt evt. med reven citronskal og persillekviste.