Opskrift på pasta med svampe
SPONSORERET indhold

Pasta med svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

300 g rørformet pasta, f.eks. rigatoni
1 finthakket løg
2 fed finthakket hvidløg
2 tsk olivenolie
200 g svampe, f.eks. kantarel, karljohan, markchampignon
salt, peber
lidt stødt estragon
½ dl grøntbouillon, evt. hvidvin eller tør vermouth
1 bakke babyspinat
25 g revet pecorin-ost
200 g filonebrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    480 Kcal
  • Fedt:
    13 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    71 %

Sådan gør du

Kog, afdryp og hold pastaen varm.

Sautér løg og hvidløg i en stor sauterepande, bland svampene ved og svits dem ved rask varm og under omrøring. Drys salt, peber og estragon på, tilsæt evt. en lille smule bouillon eller vin, vend spinat og pasta med svampene og servér omgående med reven ost og brød.