SPONSORERET indhold
Pasta med tomat og bacon
Det behøver ikke at tage lang tid at lave en lækker ret. Her er et godt eksempel på en nem og velsmagende pastaret.
4 personer
Ingredienser
300 g pasta f.eks. penne
125 g bacon i tynde skiver
250 g cherrytomater gerne både røde og gule
1 løg
4 spsk. olivenolie
1-2 fed finthakkede hvidløg
salt og peber
125 g frisk mozzarella
1 stor håndfuld friske basilikumblade
Tilbehør:
friskrevet parmesan og evt. sorte oliven uden sten
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en si.
- Steg baconskiverne sprøde, og afdryp dem på køkkenrulle.
- Halver tomaterne. Hak løget, og svits det i olivenolie, til det er blødt, men ikke har taget særlig farve. Kom hvidløg i, og svits kort med. Krydr med salt og peber.
- Vend løgblandingen og de halve tomater i pastaen. Smuldr baconskiverne over. Fordel mozzarella i små tern over, og drys med frisk basilikum. Server med friskrevet parmesan og evt. sorte oliven.