Pasta med tomat og bacon
SPONSORERET indhold

Pasta med tomat og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det behøver ikke at tage lang tid at lave en lækker ret. Her er et godt eksempel på en nem og velsmagende pastaret.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
01. feb. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

300 g pasta f.eks. penne
125 g bacon i tynde skiver
250 g cherrytomater gerne både røde og gule
1 løg
4 spsk. olivenolie
1-2 fed finthakkede hvidløg
salt og peber
125 g frisk mozzarella
1 stor håndfuld friske basilikumblade

Tilbehør:
friskrevet parmesan og evt. sorte oliven uden sten

Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en si.
  2. Steg baconskiverne sprøde, og afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Halver tomaterne. Hak løget, og svits det i olivenolie, til det er blødt, men ikke har taget særlig farve. Kom hvidløg i, og svits kort med. Krydr med salt og peber.
  4. Vend løgblandingen og de halve tomater i pastaen. Smuldr baconskiverne over. Fordel mozzarella i små tern over, og drys med frisk basilikum. Server med friskrevet parmesan og evt. sorte oliven.

Anbefalet til dig