Pasta med valnødder og ristet courgette
SPONSORERET indhold

Pasta med valnødder og ristet courgette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
25. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

50-75 g valnødder
1 courgette
3 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 spsk. finthakket rosmarin
1 spsk. citronsaft
salt og peber
500 g frisk pasta
8 skiver parmaskinke
30 g parmeanost

  1. Hak valnødderne groft. Skær courgetten i ca. 1½ × 1½ cm tern, og varm olien på panden. Steg courgetteternene et par min. Skær hvidløg i tynde skiver, og steg dem og valnødderne med det sidste min. Krydr med rosmarin, citronsaft, salt og peber.
  2. Kog pasta i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten.
  3. Vend pastaen med pandens indhold. Riv skinken fra hinanden, og bland den i pastaretten, eller server den til. Riv parmesanosten, og drys den over.