Pasta med laks opskrift
SPONSORERET indhold

Pasta med varmrøget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne skønne pastaret giver en lille smag af forår med ærter, dild og laks.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
14. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

500 g pasta, f.eks. penne
500 g varmrøget laks
300 g frosne ærter
2½ dl creme fraiche
1 bdt dild
salt
sort peber

Sådan laver du pasta

1. Kog pastaen i rigeligt vand med salt i til den er al dente.

2. Fjern skindet fra fisken og kassér det brune kød fra ryggen. Pluk laksen i mindre bidder. Hak dilden groft.

3. 1 minut før pastaen er klar tilsættes ærterne i gryden. Lad dem simre med inden det hele vendes ud i en sigte. Kom pasta og ærter tilbage i gryden og rør creme fraiche, laks og dild i. Krydr med godt med sort peber og smag til med salt. Servér omgående.