SPONSORERET indhold
Pasta med varmrøget laks
Denne skønne pastaret giver en lille smag af forår med ærter, dild og laks.
4 |
Total: 15 min
Ingredienser
500 g pasta, f.eks. penne
500 g varmrøget laks
300 g frosne ærter
2½ dl creme fraiche
1 bdt dild
salt
sort peber
Sådan laver du pasta
1. Kog pastaen i rigeligt vand med salt i til den er al dente.
2. Fjern skindet fra fisken og kassér det brune kød fra ryggen. Pluk laksen i mindre bidder. Hak dilden groft.
3. 1 minut før pastaen er klar tilsættes ærterne i gryden. Lad dem simre med inden det hele vendes ud i en sigte. Kom pasta og ærter tilbage i gryden og rør creme fraiche, laks og dild i. Krydr med godt med sort peber og smag til med salt. Servér omgående.
Tip
Du kan også bruge røget ørred i pastaretten.