Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på toscansk pasta
Foto: Andreas Wiking Toscansk pasta

Opskrift på toscansk pasta

Pasta på toscansk

4
Print

25 g tørrede svampe
400 g pasta – vælg din favorit
50 g chorizo eller anden stærk spegepølse
400 g hakket oksekød 10%
2 knuste fed hvidløg
2 spsk olivenolie
50 g konc. tomatpure
4 tomater
salt, peber
200 g ricotta eller hytteost
persille.

Energi pr. person:
750 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
24 %
Kulhydrant:
46 %

Sådan gør du

Læg svampene i blød som anvist på emballagen.

Kog pastaen al dente i letsaltet vand.

Skær chorizoen i små tern og svits det sammen med hakket oksekød og hvidløg i olie.

Pres væden fra svampene og svits dem sammen med kødet i et par minutter.

Tilsæt tomatpure samt grofthakkede tomater og lad det hele simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.

Hæld saucen over pastaen, kom lidt ricotta på toppen og drys med hakket persille.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kødsovs, Pastaretter, Italiensk mad og Hovedret